Συχνές Ερωτήσεις

Πώς κάνω παραγγελία;

Αφού επιλέξετε αναλυτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι αγορών. Για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα στο εικονίδιο του καλαθιού πάνω δεξιά.
• Η παραγγελία μπορεί να ολοκληρωθεί είτε δημιουργώντας λογαριασμό, είτε σαν επισκέπτης. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας πατάτε το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
• Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής κάνοντας κλικ σε μία από τις διαθέσιμες επιλογές
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζεται σελίδα για την επιβεβαίωση των στοιχείων, με την σύνοψη της αγοράς και τον κωδικό παραγγελίας

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

1. Με αντικαταβολή (εντός Ελλάδας)
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (ALPHA BANK)
3. Πιστωτική / Χρεωστική
4. Paypal

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου;

Η ιστοσελίδα www.athinagkini.com κατανοώντας τη σημασία θεμάτων ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα, με χρήση ισχυρής κωδικοποίησης και πρωτοκόλλου SSL, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον στους διακομιστές της τράπεζας Alpha Bank όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντίστοιχη κάρτα με ασφάλεια.

Μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία;

Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί σε διάστημα 2-3 ωρών από την ολοκλήρωση της. Καλέστε στο 2103256420 (Ωράριο Καταστήματος) η στείλτε email στο info@athinagkini.com

Σε περίπτωση προβλήματος που απευθύνομαι;

Καλέστε στο 2103256420 (Ωράριο Καταστήματος) η στείλτε email στο info@athinagkini.com

Μπορώ να προσθέσω να προσθέσω και αλλά προϊόντα στην παραγγελία που μόλις έκανα;

Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο προϊόν, θα πρέπει να κάνετε εκ νέου την καινούρια παραγγελία και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ;

Το ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές.

Ποιες είναι οι συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών;

Για αγορές εντός και εκτός Ελλάδας η εταιρεία συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ.

Σε πόσο καιρό παραλαμβάνω την παραγγελία μου και ποιό είναι το κόστος;

• Για αποστολές εντός Ελλάδας τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 30€. Για παραγγελίες κάτω των 30€ είναι 3€. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.
• Για αποστολές στην Ευρώπη τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€. Για παραγγελίες κάτω των 150€ είναι 9€. Ο χρόνος παράδοσης είναι 4-5 εργάσιμες ημέρες.
• Για διεθνή αποστολές τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες πάνω τον 200€. Για παραγγελίες κάτω των 200€ είναι 12€. Ο χρόνος παράδοσης είναι 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία της παραγγελίας μου;

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, ο αριθμός φορτωτικής – Voucher θα σας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail, για να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας, μέσω του συστήματος web-tracking της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Τι πρέπει να κάνω αν έχει καθυστερήσει η παράδοση της παραγγελίας μου;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@athinagkini.com η μέσω τηλεφώνου στο 2103256420

Τι γίνεται στην περίπτωση που απουσιάζω κατά την διάρκεια της παραγγελίας μου;

Στην περίπτωση που απουσιάζετε θα γίνουν άλλες δυο προσπάθειες από την εταιρεία μεταφορών (ΕΛΤΑ). Στην περίπτωση που η αποστολή δεν επιτευχθεί το δέμα επιστρέφεται.